Skoči na glavno vsebino

Učbeniški sklad

ŠOLSKE POTREBŠČINE IN UČBENIŠKI SKLAD ZA ŠOLSKO LETO 2024/2025Učbeniki | Osnovna šola Vodice

 

 Spoštovani starši!

 

Učenci bodo tudi za prihajajoče šolsko leto v prvih dneh septembra dobili učbenike, ki jih bodo potrebovali pri posameznem predmetu v tekočem šolskem letu. Ob koncu šolskega leta morajo učenci vrniti nepoškodovane učbenike. Nove učbenike s samolepilno folijo zavijemo v šoli, starejše zavijte sami, a ne s samolepilno folijo. Prav tako na učbenike ne lepite etiket. Učbenike obvezno podpišite, saj ob vrnitvi pogosto prihaja do zamenjav.

Če bo učbenik poškodovan, uničen ali ga učenec ne bo vrnil, vam bo šola v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov (Ur. l. RS, št. 12/20, 28. 2. 2020) izstavila račun za plačilo odškodnine.

 

Šola omogoča izposojo učbenikov od 1. do 9. razreda.

Delovne zvezke in potrebščine kupite sami po seznamih objavljenih spodaj. Za učence 1., 2. in 3. razredov kupite le potrebščine.

 

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin OŠ Adama Bohoriča Brestanica za šolsko leto 2024/2025.

 

Delovne zvezke in potrebščine lahko kupite v knjigarnah ali preko spleta.
Različni ponudniki oddajo svoje ponudbe tudi v šolo, njihove ponudbe ter kataloge si lahko ogledate na povezavah spodaj. Za pravilnost podatkov na naročilnicah zunanjih ponudnikov ne odgovarjamo.

Nakup delovnih zvezkov in potrebščin je neodvisen od šole in ga opravi vsak samostojno na podlagi ponudnika, ki je vam najugodnejši.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo lepe in dolge počitnice!

 

Katja Zorčič, skrbnica učbeniškega sklada                    Martina Ivačič, ravnateljica

Related Images:

Dostopnost