Skoči na glavno vsebino

V sredo, 16. 11. 2022, je na osnovni šoli Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki, potekalo občinsko tekmovanje starejših dečkov v dvoranski odbojki.

Tekmovanja se je udeležila tudi naša osnovna šola v naslednji sestavi:

  1. Žiga Čuber Potočnik – kapetan
  2. Jan Brljavac
  3. Rožle Grubič
  4. Nik Resnik
  5. Miha Gabriel Vodopivnic
  6. Nik Arenšek
  7. Tilen Jevšnik
  8. Urban Lebar

 

Na začetku tekme proti OŠ Krško, smo bili v rahleh krču in zato izgubili prvi set. Fantje so se prebudili in zbrali ter začeli igrati pravo odbojko v drugem setu, ki je bil izredno izenačen. Sprejem servisev je lepo stekel, prav tako smo lepo odigrali v napadu ter v ključnih trenutkih dobili pomembne točke ter osvojili drugi set. Z odlično igro smo nadaljevali tudi v tretjem nizu in ga na koncu tudi dobili.

V drugi tekmi proti OŠ Kostanjevica smo nadaljevali z lepo igro v prvem setu in ga dobili. Fantje so na začetku mislili, da bodo z lahkoto dobili tudi drugi set, vendar so zaradi lastnih napak drugi set izgubili. V odločilnem nizu so se ponovno zbrali in zasluženo postali občinski prvaki v odbojki.🏆

Za igralca turnirja je bil izbran Žiga Čuber Potočnik.

Hrati se kot ekipa zahvaljujemo tudi učiteljici Nataliji Rovan, da smo lahko opravili še dodatne treninge in se dobro pripravili na tekmovanje in ostalim učiteljicam, da so nas spustile od pouka, na same treninge.

REZULTATA TEKEM:

OŠ BRESTANICA : OŠ KRŠKO 2:1

OŠ BRESTANICA : OŠ KOSTANJEVICA 2:1

FANTOM ISKRENE ČESTITKE ZA BORBO!

Mentor: Damjan Kos

 

Related Images:

Dostopnost