Učbeniški sklad

OBRAZEC – odpoved izposoje učbenikov

Učenci bodo tudi za prihajajoče šolsko leto v prvih dneh septembra dobili učbenike, ki jih bodo potrebovali pri posameznem predmetu za tekočem šolskem letu. Ob koncu šolskega leta morajo učenci vrniti nepoškodovane učbenike. Nove učbenike s samolepilno folijo zavijemo v šoli,
starejše zavijte sami, a ne s samolepilno folijo. Prav tako na učbenike ne lepite etiket. Učbenike obvezno podpišite, saj ob vrnitvi pogosto prihaja do zamenjav.


Če bo učbenik poškodovan, uničen ali ga učenec ne bo vrnil, vam bo šola v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov (Ur. l. RS, št. 12/28. 2. 2020) izstavila račun za plačilo odškodnine.


Šola omogoča izposojo učbenikov od 1. do 9. razreda.


Delovne zvezke in potrebščine kupite sami po seznamih objavljenih spodaj. Za učence od 1., 2. in 3. razredov kupite le potrebščine.


Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin Adama Bohoriča Brestanica za šolsko leto 2021/2022.


Delovne zvezke in potrebščine kupite lahko kupite v knjigarnah ali preko spleta. Različni ponudniki oddajo svoje ponudbe tudi v šolo, njihove ponudbe ter kataloge si lahko ogledate na povezavah spodaj. Za pravilnost podatkov na naročilnicah zunanjih ponudnikov ne odgovarjamo.

Nakup delovnih zvezkov in potrebščin je neodvisen od šole in ga opravite vsak samostojno na podlagi ponudnika, ki je vam najugodnejši.


Ponudniki, ki sodelujejo z nami in so vam pripravili online naročilnico so:


Mladinska knjiga trgovina, Novo mesto

DZS

Kopija Nova

 

Dostopnost