Skoči na glavno vsebino

V sredo, 22. marca 2023, so v športni dvorani Brežice izvedli odprto občinsko prvenstvo v športnem plezanju 2023, ki je hkrati veljalo za občini Krško in Brežice.

Prijavljenih je bilo 124 otrok iz vadb v Brestanici, Krškem, Brežicah in Artičah. Tekmovanja se je na koncu udeležilo 98 tekmovalcev, ki so se zagrizeno borili za najboljša mesta. Vsak tekmovalec je plezal dve smeri, končni rezultat je bil seštevek višin in seštevek časov plezanja iz obeh smeri. Prav vsi udeleženci so prejeli lično diplomo za udeležbo, prvi trije iz občin Krško in Brežice pa še lepo medaljo. (VIR: PAK.SI)

Tudi naša šola je imela predstavnike na Občinskem tekmovanju v športnem plezanju.

Med starejšimi učenkami je blestela Eva Sluga iz 9. razreda. Postala je OBČINSKA PRVAKINJA med st. učenkami 7. – 9. razred, za kar ji iskreno čestitamo.

Med mlajšimi učenkami je blestela njena mlajša sestra, Ida Sluga, ki je ravno tako postala OBČINSKA PRVAKINJA med ml. učenkami 5. in 6. razred. Na zmagovalnem odru pa sta se ji pridružili še Žana Jevšnik, 2. mesto in Kim Zorko, 3. mesto. V tej kategoriji sta tekmovali še  Zoja Moškon, ki je osvojila 4. mesto in Leja Glas, ki je osvojila 7. mesto.

ISKRENE ČESTITKE, dekleta. 

POVEZAVA DO VSEH REZULTATOV – REZULTATI

 

zapisala: Natalija ROVAN

 

Related Images:

Dostopnost