Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 12. 1. 2023, je na osnovni šoli Jurija Dalmatina Krško, potekalo področno tekmovanje starejših dečkov v dvoranski odbojki.

Tekmovanja se je udeležila tudi naša osnovna šola v naslednji sestavi:

  1. Žiga Čuber Potočnik – kapetan
  2. Jan Brljavac
  3. Rožle Grubič
  4. Nik Resnik
  5. Miha Gabriel Vodopivc
  6. Nik Arenšek
  7. Tilen Jevšnik
  8. Urban Lebar

Po dobrem ogrevanju so bila naša pričakovanja na visokem nivoju. Vedeli smo, da bodo na sporedu same težke tekme in smo vedeli, da bomo morali odigrati zelo dobro, če se bomo želeli prebiti iz skupine.

Na začetku tekme proti OŠ Brežice, smo bili v rahleh krču in zato izgubili prvi set. Fantje niso bili pravi in so odločno začeli drugi set in vmes tudi vodili. Ekipa OŠ Brežic je uspešno začela sprejemati naše napade in uspešno organizirala protinapade. Naredili smo tudi veliko lastnih napak. Tako smo na koncu izgubili tudi drugi set.

REZULTAT TEKME 

OŠ BREŽICE: OŠ BRESTANICA – 2:0 (25:7, 25:19)

Druga tekma je bila proti OŠ Radeče. Začeli smo zelo dobro in večina časa vodili. Prišle so ponovno napake in tako smo omogočili ekipi, da se je razigrala. Ponovno po slabem prvem setu, so se fantje le zbrali in osvojili drugi in na koncu tudi odločilni tretji set. To nam je omogočilo na koncu tekmo za 3. mesto.

REZULTAT TEKME 

OŠ RADEČE: OŠ BRESTANICA – 1:2 (25:19, 19:25, 8:15)

Tekma za 3. mesto je bila izredno zanimiva v prvem setu, kjer je ekipa igrala večino časa zelo zbrano in se izmenjevala v vodstvu proti OŠ Krško. V prvem setu smo naredili proti koncu nekaj lastnih napak in tako izgubili prvi set. V drugem ni bilo dovolj želje, naredili smo preveč lastnih napak in tako izgubili.

REZULTAT TEKME ZA 3. MESTO

OŠ KRŠKO: OŠ BRESTANICA – 2:0 (25:19, 25:10)

KLJUB TEMU EKIPI ISKRENE ČESTITKE ZA BORBO IN ZA OSVOJENO KONČNO 4. MESTO.

Mentor: Damjan Kos

 

Related Images:

Dostopnost