Skoči na glavno vsebino
Sobota je ponavadi dan za počitek in regeneracijo, a na brestaniški šoli tokrat ni bilo tako. Učenci smo vseeno prišli v šolo, pripravljeni na zanimiv športni dan, ki nas je čakal. 
Že takoj na začetku nas je pozdravil Fitko – maskota našega športnega dne “Povezani v teku”.
Ravnateljica nam je zaželela aktiven, sproščen, povezovalni športni dan, ki se je začel in končal v pozitivnem vzdušju, nič manj pa ni bilo dobre volje in energije ob zaključku našega dne.
Učenci smo bili razdeljeni v 22 držav Evropske unije, znotraj katere smo bili učenci razdeljeni od 1. do 9. razreda. Vsaka ekipa je prejela zastavo države, ki jo je predstavljala ter kartonček, na katerem smo pridno zbirali žige in podpise. Zastavo smo si učenci predajali kot štafetno palico na vsaki postaji, kjer je bilo malo počitka. 
Kljub vroči soboti smo učenci uživali. Mlajši v družbi starejših, saj so za nas poskrbeli, nas vmes, ko ni šlo tudi nosili in animirali. Vendar tudi starejši smo prevzeli vlogo odgovorno, skrbno in ob tem maksimalno uživali. Dan je bil poln veselja, smeha, dobre volje, povezovanja, sodelovanja in gibanja.
Športni dan si bomo zagotovo zapomnili, svoje člane ekipe pa še toliko bolj.
 
Čestitam vsem učencem za uspešno izpeljan športni dan. Pokazali ste, da dobra volja in sodelovanje, pripeljeta športni dan do uspešnega zaključka.
Hvala vam! Tudi učitelji smo uživali z vami.
 
Natalija Rovan
 

Related Images:

Dostopnost