Skoči na glavno vsebino

Letna šola v naravi

Letna šola v naravi za učence  6. razreda

NEREZINE, 18. – 23. 9. 2021

Nerezinski pozdrav!
.
Sredino jutro smo začeli z jutranjo telovadbo ob morju, kjer nas je pričakal sonček in nam dal energije za današnji dan. Po zajtrku smo imeli krajši čas namenjen pouku, sledilo je tekmovanje v lokostrelstvu in v igrah z žogo. Tako je dopoldan minil malce drugače, saj je res toplo bilo šele po enajsti uri dopoldan.
Po kosilu smo imeli malo počitka in hkrati pripravo na zaključni večer. Komaj smo čakali spet morja in dela po plavalnih skupinah. Sledilo je še zadnje testiranje za delfinčke in morske pse, kjer smo bili zelo uspešni. Plavalca šole v naravi sta tako postala Ema in Nik, a tudi ostali so pokazali velik napredek. Plavali smo tudi v majicah, se vozili s supi in skakali v morje. Popoldan je minil kot bi trenil, večerja in nato zaključni večer s podelitvijo priznanj. Vsaka hiška je pripravila krajšo predstavitev, nato smo imeli ples. Uživali smo, imeli smo se lepo, le prehitro je minilo.
Vsi smo že v posteljah in sladko spimo.
Ostali nam bodo lepi spomini na šolo v naravi, a se veselimo jutrišnjega dne, ko vas objamemo.
Pozdravlja vas 6. razred

Torek, 21. 9. 2021
.
Pozdravljeni starši!
.
Danes smo se komaj prebudili, očitno se že pozna utrujenost. Imeli smo jutranjo telovadbo ob morju, se naučili pozdrav soncu in tako dobili energijo za cel dan. Upali smo, da bomo s tem priklicali sonce, a je pokukalo na plan šele popoldne.
Tako smo po zajtrku imeli pouk, nato igre z žogo in lokostrelstvo. Po kosilu se je končno pokazalo sonce in smo veseli odšli na plažo. Začeli smo s testiranji za delfinčke in morske pse in moramo priznati, da smo kar uspešni. Pred večerjo smo sestavljali  program za jutrišnjo predstavitev hišk. Po večerji je sledil “hitrostni pohod” do Nerezin, kjer smo zapravili skoraj vse, kar smo imeli. 😊
Zdaj se pripravljamo na nočni počitek, ki si ga že zelo želimo.
Imamo se lepo, a vendarle vas že pogrešamo in odštevamo dneve do povratka.
Vetroven pozdrav iz Nerezin.

Ponedeljek, 20. 9. 2021
.
Dragi starši!
.
Po večernem neurju in nočnem dežju smo se prebudili v sončno, a hladno jutro. Dopoldan je bilo prehladno za delo v plavalnih skupinah, zato smo izvedli pohod do Sv. Jakova, kjer je bil prekrasen razgled na Bučanje ter tekmovanje hišk v “Malih sivih celicah”. Zmagala je hiška “Šmeksi”, ki sta jo zastopali Maja in Mojca. Po kosilu smo imeli krajši počitek, nato pa smo vendarle odšli na obalo. Uživali smo v vožnji s supi, se nasmejali ob atraktivnih padcih v vodo in izvedli prva testiranja za delfinčke. Po testiranju smo imeli še odbojkarsko tekmo na mivki. Danes je bila najboljša večerja – picaaaaa!
Zvečer smo odigrali tombolo, zmagovalka je bila Ema.
Ravnokar se tuširamo in pripravljamo na sladke sanje. Starši, imamo se lepo in zaenkrat še nimamo domotožja.
Lep pozdrav iz Bučanja. 🤗

Nedelja, 19. 9. 2021
.
Pozdravljeni starši!
.
Tokrat nas je ponoči zbudil dež in tudi ves dopoldan je deževalo, zato smo dopoldanske aktivnosti malce prilagodili. Odpravili smo se na krajši sprehod do Nerezin, kjer smo imeli malo dežja, malo sonca. Na plaži smo za zabavo izvedli igro “dan – noč”, kjer sta bila zmagovalca Aljaž in Kristjan. Po kosilu se je pokazalo sonce, zato smo se brž pripravili na plavanje. Danes nam je šlo že precej bolje, saj smo še imeli energijo od jutra.
Naše plavalno znanje je presenetljivo dobro, tudi skok na glavo nam gre že vsem skoraj brez večjih napak. Po plavanju smo odigrali nogomet na mivki, kjer je največ golov dosegla Lucija. 😊
Komaj smo dočakali večerjo, saj smo bili že pošteno lačni.
Trenutno se pripravljamo na večerni program, zato se ponovno slišimo jutri.
Imamo se lepo, naj bo še do konca tako….🤗
Vaši šestošolci
.

.

Sobota, 18. 9. 2021

Dragi starši!
Kljub dolgi poti smo prišli razigrani do Nerezin, kjer nas je pričakal sonček. Po kosilu in namestitvi po hiškah smo odšli na plavanje, kjer smo se razdelili v 3 plavalne skupine. Morje je še vedno precej toplo, zato smo z velikim veseljem zaplavali. Pred večerjo smo igrali igro “med štirimi ognji”, kjer je zmagala boljša skupina. 😉 Jutri se boj nadaljuje. 
Po večerji smo navijali za naše odbojkarje in se veselili z njimi. Nato je sledil spoznavni večer, kjer smo se od srca nasmejali. Trenutno pa se pripravljamo na spanje po dolgem dnevu.
 
Vsi se imamo lepo in vas, starše, pozdravljamo. 

 

 

 

 

 

Related Images:

Dostopnost