Skoči na glavno vsebino

PLANICA, 1. marec 2023

V sredo smo učenci 7. – 9. razred odšli v Planico, na ogled nordijskega svetovnega prvenstva. V okviru Eko šole smo dobili brezplačen prevoz in brezplačne vstopnice za ogled uradnega treninga naših skakalcev na veliki skakalnici in hkrati ogled tekme v smučarskem teku na 15 km ter ogled nordijske kombinacije posameznikov.

Dan je bilo zelo mrzel, a do Planice smo se sprehodili in s tem zelo ogreli naše telo, da smo potem lahko navijali in vzpodbujali vse tekmovalce. Samo vzdušje na prireditve je bilo enkratno, videlo pa se je, da je primanjkovalo dodatnih gledalcev, a smo učenci vseh slovenskih šol bili dovolj glasni, da smo naše tekmovalce še dodatno motivirali. 

Najbolj nam je v spominu ostal, žal, padec našega Petra Prevca, ki nas je presenetil in smo vsi ostali brez besed. Še sreča, da se je tako dobro končalo.

 

Med odmorom smo imeli malo animacije, ki jo je izvajal Blaž Blažič iz Radia 1 in je športno vzdušje še popestril. Imeli pa smo tudi možnost kupiti kakšen spominek za spomin na dogodek v Planici.

Preživeli smo prijeten dan tako s sošolci kot z učitelji.

MENTOR: Natalija Rovan

 

 

Related Images:

Dostopnost